ARCHIWUM
2024 LINKI {linki}
design by gingery
|
|
|||
Link :: 13.05.2006 :: 21:38 Link :: 17.05.2006 :: 13:32 Siemka dziś znowu była próba Na początku dało się wytrzymać ale później to słońce tak przypiekało że nie dało się wytrzymać, ale my na szczęście siedzieliśmy na końcu i mogliśmy sobie leżeć . a najlepsze jest to że juto już jest uroczstość czli koniec prób Dobra kończe , pozdro dla Edzi , Lukiego , Karliny i Pauliny Komentuj(33) Link :: 18.05.2006 :: 17:57 Siemka , dziś była uroczystość nadania imienia naszej szkole Jana Pawła II . Co dziwne w kościele z nami był pan Rosa , dziwne bo on z nami nie chodził do kościoła na rekolekcje a tym tym razem posze-dł . Na boisku bylśmy ze 3 godz. nie wiem dokładnie . Gdyby nie ten upał no było by dobrze a tak słońce piekło . Jutreo znowu do budy , ja nie chce!! ale trzeba . Pozdro dla Edzi , Łukiego , Pauliny , Karoliny , Olgi i reszty )) Komentuj(3) Link :: 19.05.2006 :: 19:39 Siemka , dziś w budzie nic nie było ciekawego , jak zwykle nuuudy. Dziś w szkole dostaliśmy batoniki za wczoraj i cukierki z bankim spółdzielczym od dyrektora ,hehe ,(ale mają reklame). Po szkole było fajniej i dowiedziałem się ciekawej rzeczy ale nie moge powiedzieć , wiedzie bo ta osoba zabroniła mi tego mówić więc będe honorowy i nie powiem tego . Potem szła burza co prawda mała ale jak lałoi wiało , a moja mama poszła na miasto bez parasolki hehe ,musiałem z tatą iść po nią z parasolkami . a gdy włązyłem kompa to zaczełem gadaćz dwoma osobami naraz (horror) obie osoby w tym samym czasie pisały , ale sobie poradziłem. pozdro dla Olgi , Łukiego , Edzi ,Angeli ,Karolilny Pauliny , Juli i reszty Złote myśli: Miłość , o miłości można dużo pisać, o niej pisali wielcy poeci , a ja napisze krótko , bo noa szybko przeleci. Więc pilnujmy swej miłości, by ona nam nie przeleciała. Komentuj(3) Link :: 20.05.2006 :: 11:46 Siema , na początku dnia dwiedziałem się o czymś strasznym , ale ta osoba poprosiła mnie o to żebym tego nikomu nie mówił więc nie powiem. Powiem tylko do niej żeby się trzymała skoro nic się nie stało jemu(wtajemniczeni wiedzą o co chodzi) . Ja nie rozumiem tych dziewczyn na początku mnie okamała prawie wszysko co wiem o niej to jest nieprawda a później jeszcze mówi że to małe kłamstwo a później ... ehhh szkoda gadać .Pozdro dla Edzi,Łukiego , Karoliny ,Pauliny i dla Olgi. Komentuj(6) Link :: 21.05.2006 :: 19:51 Siema , dziś znowu padało . Mam dosyć tej pogody , nie można wyjść na dwór bo zaraz pada . Choć wczoraj udało mi się wyjść na dwór pograć w noge z Krzyśkiem , Łukim , Pauliną i z Hubertem , lecz do domu pogonił nas deszcz ale fajnie się grało :) . Dziś z rana byłem w kościele z Krzyśkiem i Kubą ale były jaja ale nie chce mi się o tym pisać . Dziś był mecz Bobrów z Marymontem , wygraliśmy 3-0 . Choć mogliśmy mieć nie pełny skład ale na mecz był pełen , nawet było 2 na rezerwie . Po powrocie do domu obejrzałem 2 części filmu "Residrnt Evil" i "Residrnt Evil2 Apokalipsa " zajefajnne filmy polecam . Pozdro dla Olgi , Karoliny , Pauliny , Juli , Angeli Martyny i Edzi :*:* Komentuj(5) Link :: 23.05.2006 :: 17:54 Siema , dziś robie notke z 2 dni. wczoraj w szkole było spoko dowiedzieliśmy się jakie mamy wyniki z testu kompetencjii ja miałem 3 wynik w naszej klasie miałem 27 pumktów. Byłem lepszy od Edzi haha:).Na W-F-ie graliśmy w noge , choć nie mieliśmy najlepszego składu to był remis 3-3 (1 brama moja!!). Z takim składem to było dobrze . Po szkole wyszłem sobie na rower , jeżdiłem ze 2,30 godz. , ale nie żałuje . Na początku dziewczyny uciekały przed radarem , jaki on jest "pojebus" jak by to Paulina powiedziała na niego. Dziś w szkole było spoko choć mieliśmy dyktando . Z dyktanda miałem 4 , więc nie było źle . Na WF-ie tylko skakaliśmy w dal. spoko ,bo Rosa mówił że będziemy biegać na kilosa ale nioe biegaliśmy uf... co za szczęście :) pozdro dla Łukiego , Edzi , Olgi ,Pauliny , Karoliny , Angeli , Buły , Martyny i Kuby. :):):):):):) Komentuj(3) Link :: 24.05.2006 :: 21:59 Siema!!! dziś w szkole było spoko . Nic ciekawego , jak zwykle. Po szkole poszłem z Krzyśkiem do Lukiego robić plakat . Co prawda ja poszłem im tylko pomóc bo oni mieli się poprawiać z plasty ale za Krzyśka weszłem ja .Chyba najwięcej zrobiłem w tym plakacie. potem z Łukim graliśmy meczyka skończyliśmy na karnycz 2-1 dla mnie. gdy pisze tą notke to spojzłem na nebo w nocy,takie ciche , tajemnicze . Tyle gwiazd na nim ,samotnych zupełnie jak ja . Pozdro dla Łukiego , Edzi , Pauliny , Karoliny ,Martyny , Kuby , Buły i Edzi:)-:(:( Komentuj(5) Link :: 25.05.2006 :: 20:34 Siema , dziś w szkole było jak zwykle nudno . Na WF-ie biegaliśmy na kilosa spoko nie było tak źle , później graliśmy w noge na 2 kontakty . Głupio tak się gra ale spoko (był remis) po szkole poszłem do Łukasza pograliśmy w gałe wygrałem !! jak zwykle. potem pojeździłem po mieście spotkałem fajne dziewczyny :):) i wróciłem do domku . I znowu nudy . Pozdro dla Łukiego , Olgi , Edzi , Karoliny , Pauliny , Martyny , Angeli i Doroty :):):) Komentuj(15) Link :: 26.05.2006 :: 23:44 Siema , dziś naszczęśćie nie byłem w szkole i pospałem sobie do 10.20 jak żadko. Prawie cały cały dzień padał deszcz . Wkońcu udało mi się pójść na rower pojeździć . Ale na mieście nikogo nie było więc pojechałem do Łukiego pograliśmy w noge . A Łukasz turniej dokończymy kiedy indziej . Dobra kończe już Pozdro dla Łukiego , Olgi , Edzi , Karoliny , Pauliny , Martyny , Angeli i Doroty Komentuj(15) Link :: 28.05.2006 :: 18:38 Siema , przez te 2 dni nie wychodziłem na dwór , przez to głupią pogode.Bo po co mam jeździć na rowerze po deszczu? i dla tego siedze w domu .nawet nie chce mi się siedzieć przed komputerem , ale musze pisać . Pozdro dla Łukiego , Olgi , Edzi , Karoliny , Pauliny , Martyny , Angeli i Doroty Komentuj(1) |
||||
|
|